Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plecați cu trenul? Iată care sunt cele anulate

ro

20 Jan, 2016 10:33 2387 Marime text
 
Astăzi, circulaţia trenurilor de pasageri se realizează în continuare în condiţii de iarnă, la temperaturi foarte scăzute.
 
În Gara de Nord Bucureşti trenurile înregistrează întârzieri la sosire.
 
Din cele peste 1.200 de trenuri ale CFR Călători, până la această oră, s-a luat decizia anulării următoarelor trenuri:
 

Traficul de pasageri va fi preluat, în măsura posibilităţilor, de celelalte trenuri rămase în grafice. Anulările sunt necesare şi au fost stabilite pentru a permite intervenția utilajelor de deszăpezire şi pentru adaptarea circulaţiei feroviare la posibilităţile efective. 
 
În plus, anulările se realizează în special pentru trenurile formate din automotoare Desiro (Săgeata Albastră). Pe fondul temperaturilor foarte scăzute, acestea sunt mai expuse problemelor tehnice de funcţionare.
 
Pe secţiile Slobozia Veche – Urziceni şi Medgidia – Tulcea Oraş, trenurile în circulaţie sunt remorcate în continuare cu locomotive Diesel electrice.
 
În toate unitățile CFR Călători (revizii, depouri, etc) se intervine constant pentru asigurarea condițiilor necesare desfăşurării în siguranţă a călătoriei cu trenul. De asemenea, sunt pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. În situaţia apariţiei unor defecțiuni la instalația electrică/de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren redistribuie călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi li se acordă asistenţa necesară.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii