Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plângerea Romwind, admisă Judecătoria Constanţa a desfiinţat NUP-ul lui Nicuşor primit de la DNA

ro

11 Sep, 2013 03:37 2632 Marime text
Magistratul Mihaela-Lavinia Cîrciumaru, preşedintele completului de judecată P6 din cadrul Judecătoriei Constanţa, a desfiinţat soluţia de neîncepere a urmăririi penale dispuse prin ordonanţa nr. 71/P/2012 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Direcţia Naţională Anticorupţie Serviciul Teritorial Constanţa, primită de Nicuşor Daniel Constantinescu.

Soluţia a fost dată în dosarul cu numărul unic 29063/212/2012, care a avut ca obiect „infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000) plângere NUP”

Conform Portalului instanţelor de judecată, ieri, completul de judecată mai sus precizat „în baza art 2781 alin. 8 lit. b c.pr.pen” a admis plângerea formulată de SC Romwind Legal Pro SRL, (în calitate de succesoare a SC Romwind SRL) împotriva ordonanţei nr. 71/P/2012 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Direcţia Naţională Anticorupţie Serviciul Teritorial Constanţa, menţinută prin ordonanţa nr. 81/II/2/2012 a procurorului şef al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Direcţia Naţională Anticorupţie Serviciul Teritorial Constanţa.

Pe cale de consecinţă, conform datelor oficiale, s-a decis desfiinţarea soluţiei de „neîncepere a urmăririi penale dispuse prin ordonanţa nr. 71/P/2012 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Direcţia Naţională Anticorupţie Serviciul Teritorial Constanţa”, dar şi ”trimiterea cauzei procurorului în vederea efectuării de cercetări”.

Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Decizia Judecătoriei Constanţa este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii