Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun astrologii şi medicii Peste câteva ore vom fi martorii unei iluzii optice

ro

29 Aug, 2015 17:19 1888 Marime text
Peste câteva ore vom fi martorii unei iluzii optice. Luna ni se va părea imensă şi mai strălucitoare ca niciodată. Asta pentru că astrul nopţii se va afla la cea mai mică distanţă de planeta noastră din acest an, scrie romaniatv.net.
 
Deşi astrologii spun că nativii din Peşti vor fi influenţaţi pozitiv de acest fenomen, medicii precizează că luna imensă nu aduce nimic bun. Astrologii mai susţin că super-luna din această seară ne pregăteşte o furtună emoţională de proporţii cu intuiţii, telepatie, călatorii imaginare şi sentimente de comuniune cu Universul. Iar cei mai influenţaţi de acest fenomen sunt nativii zodiei Peşti.
 
Medicii însă ne atenţionează: „Se spune că atunci când este Lună Plină creşte numărul de accidente, de crime, de tentative de suicid. De fiecare dată constatăm că este o corelaţie între acest ciclu lunar şi ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi. Incidentele cresc într-adevăr cu 25 %. Sunt studii făcute despre acest fenomen. Orice psihiatru vă va spune că atunci când sunt astfel de manifestări cei cu labilităţi psihico-emoţionale sunt predispuşi la anumite reacţii particulare de tipul agresivitătii sau de tipul tentativelor suicidale. Cei care au nevoie de medicaţie psihiatrică trebuie urmăriţi foarte bine în această perioadă. La urgenţe, Nopţile cu Lună Plină sunt recunoscute ca fiind cele mai crâncene", a declarat pentru România TV doctorul Tudor Ciohodaru.
 
Luna ni se va părea imensă în România la ora 21 şi 35 de minute.
 
Sursa foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii