Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 3.500 de șoferi amendați în primele două zile ale minivacanței de 1 Decembrie. Dosare penale şi la Constanţa

ro

02 Dec, 2016 12:24 1508 Marime text

Aproape 250 de şoferi au rămas fără premise auto şi peste 3.500 au fost amendaţi în primele două zile ale minivacanţei de Ziua Naţională, dintre care 1.270 pentru că au condus cu viteză şi 22 pentru că s-au urcat băuţi la volan.
De asemenea, au fost identificat cinci persoane urmărite la nivel naţional, anunţă Poliţia Română.
În primele două zile ale minivacanţei de Ziua Naţională, poliţiştii au dat peste 4.700 de amenzi, în valoare de aproape 1,4 milioane de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 11.500 de lei. Cele mai multe amenzi, respectiv 932, au fost date pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, alte 46 de persoane fiind sancţionate pentru activităţi comerciale ilicite.
Peste 8.400 de poliţişti au fost prezenţi în locurile unde au avut loc manifestări publice, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi.
Poliţia Română a precizat că în primele două zile ale minivacanţei de Ziua Naţională nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

Dosare penale şi la Constanţa

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe P.A., în vârstă de 45 de ani, din Năvodari, care a condus, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, un autovehicul având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță și a fost introdus în C.R.A.P. Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Totodată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu l-au depistat pe S.G., în vârstă de 38 de ani, din localitatea Amzacea – județul Constanța, care a condus un autovehicul fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei.
Şi polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu l-au depistat pe A.C.-C., în vârstă de 34 de ani, din orașul Ovidiu, care a condus un moped cu număr fals de înmatriculare și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Al patrulea dosar penal a fost întocmit de polițiștii din cadrul Secției 5 Rurale Cogealac l-au depistat pe B.M.-I., în vârstă de 26 de ani, din localitatea Mihai Viteazu – județul Constanța, care a condus un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
 
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii