Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere valabil, depistați la volan

ro

25 Oct, 2018 08:45 1241 Marime text
Polițiștii din cadrul IPJ Constanța au depistat mai mulți conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau fără a deține permis de conducere valabil. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism, pe strada Dunării din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din orașul Murfatlar, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Vasile Milea din Murfatalr, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
La data de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Medgidiei din oraș.
 
La data de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Dacia din Cumpăna, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii