Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la persoane bănuite de producerea şi deţinerea de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat (video)

ro

22 Nov, 2016 17:17 2233 Marime text
Polițiștii de investigare a criminalităţii economice au efectuat, astăzi, două percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală și producerea şi deținerea de alcool, în afara unui antrepozit fiscal autorizat.  Un mandat de aducere a fost pus în aplicare.
 
Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Prahova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Prahova, au efectuat două percheziţii la locuințele unor persoane din Posești, bănuite de evaziune fiscală și producerea şi comercializarea de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat.
 
Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada septembrie-noiembrie 2016, persoanele în cauză ar fi produs băuturi spirtoase fără a fi autorizate conform legii și ar deține cantități de astfel de băuturi peste limita admisă de codul fiscal.
 
De la locațiile respective, polițiștii au indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, peste 13 000 l băuturi spirtuoase și o instalație artizanală tip alambic.
 
Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 113 000 lei  
 
O  persoană a fost adusă la audieri cu mandat.

Sursa foto + video: Poliţia Română - IPJ Prahova
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii