Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de furturi din autovehicule. Care a fost prejudiciul

ro

07 Nov, 2018 08:18 1294 Marime text
La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească, sprijiniți de luptători de acțiuni speciale din cadrul I.J.P. Prahova, efectuează 10 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat. Descinderile au loc în municipiul Urziceni și în comuna Alexeni, din județul Ialomița.
 
În urma cercetărilor, a rezultat faptul că, în perioada 13.04 – 29.10.2018, persoanele în cauză ar fi săvârșit 10 furturi din autovehicule în comuna Valea Călugărească și în localități învecinate acesteia, din județul Prahova.
 
Aceștia ar fi vizat în special autovehicule aparținând unor societăți comerciale, ai căror conducători auto opreau la sediile a diferiți parteneri, pentru a efectua operațiuni comerciale (livrări de produse, plăți etc), moment în care sustrăgeau bani sau bunuri (telefoane mobile, laptopuri, portofele, genti etc) lăsate de aceștia în habitaclu.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 56.000 de lei.
 
10 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie aduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerea de măsuri legale.
 
Acțiunea se desfășoară cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii