Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la locuințele unor suspecți de contrabandă cu țigări. Ce au găsit polițiștii în casele persoanelor vizate de cercetări

ro

27 Dec, 2018 15:53 1701 Marime text
Polițiștii de la transporturi din Olt au efectuat 5 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări, în urma cărora au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, peste 95.000 de țigări, 35 de kilograme de articole pirotehnice, peste 120.000 de lei și 3.100 de euro.

Potrivit Poliției Române, în această dimineață, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt au efectuat 5 percheziții, pe raza a 3 localități din județul Olt, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

În urma perchezițiilor, efectuate în localitățile Rusănești, Tia Mare și Brastavățu, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, peste 95.000 de țigări, de diverse mărci, fără a avea aplicate timbre de marcaj fiscal, precum și 35 de kilograme de articole pirotehnice.

Totodată, au fost indisponibilizați 121.900 de lei și 3.100 de euro.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii