Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii într-o cauză privind comiterea unei infracţiuni cu violenţă

ro

30 Jun, 2016 16:48 1347 Marime text
Peste 60 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat patru percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi au pus în executare 13 mandate de aducere într-o cauză de tentativă de omor.
 
În fapt, în luna noiembrie a anului 2015, în urma unei şicanări în trafic între doi conducători auto, unul dintre şoferi a cerut sprijin de la mai mulţi apropiaţi şi l-au agresat fizic pe celălalt participant la trafic, lovindu-l în mod repetat cu obiecte contondente, tăietor-înţepătoare şi chiar cu un autoturism. Persoanele identificate şi implicate în această cauză vor fi conduse pentru audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente.
 
Întreaga acţiune beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de suportul inspectoratelor de poliţie judeţene Maramureş şi Constanţa.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii