Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Percheziții în sediul Ministerului Transporturilor într-un dosar de abuz în serviciu, delapidare și fals intelectual

ro

14 Jun, 2018 08:07 1447 Marime text
În această dimineață, polițiștii Direcției de Poliție Transporturi a Poliției Române, efectuează 5 percheziții, la sediile unor societăți comerciale din București, pentru probarea activității infracționale a unor persoane, bănuite de abuz în serviciu, delapidare și fals intelectual.
 
Potrivit Poliției Române, la data de 14 iunie a.c., polițiștii Direcției de Poliție Transporturi a Poliției Române, cu sprijinul polițiștilor Secției Regionale de Poliție Transporturi București, efectuează 5 percheziții, la sediile unor societăți comerciale din București.
 

”Aceste activități au drept scop identificarea și ridicarea unor bunuri și înscrisuri, în vederea probării activității infracționale a mai multor persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, delapidare și fals intelectual, în dauna unei societăți comerciale. Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de aproximativ de 156.000 de lei”, au precizat polițiștii.

 
Potrivit unor surse judiciare, se fac percheziții are loc la Revizia de vagoane București Grivița, a doua la Ateliere CFR Grivița SA, dar și la CFR Călători, care își are sediul în clădirea Ministerului Transporturilor. 

UPDATE: Oficial de la CFR Călători

CFR Călători confirmă faptul că în această dimineață, 14 iunie 2018,  sunt derulate percheziții atât la sediul companiei, cât și la Revizia de vagoane București Grivița.
 

”Având în vedere că este o acțiune în desfășurare, mai multe informații pe această temă pot fi aflate de la  instituțiile abilitate să efectueze activități specifice” - se mai arată în informarea transmisă de CFR Călători.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii