Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensionară din Constanța apelată pe telefonul fix de un bărbat. Ce mesaj i-a transmis acesta. Femeia a realizat că este victima unei înșelăciuni

ro

11 Jan, 2019 16:31 1634 Marime text
Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 77 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată la data de 10 ianuarie a.c., ora 20.30, pe telefonul fix de către un bărbat, care s-a recomandat a fi fiul ei, stabilit în străinătate.

Potrivit IPJ Constanța, acesta a afirmat că a fost implicat într-un accident rutier, respectiv ar fi lovit cu autoturismul o femeie, care se află în spital pentru o operație chirurgicală, fiindu-i necesară suma de 10.000 de euro.

”În continuare, în convorbire a intervenit o voce de femeie, care s-a recomandat ca fiind nora persoanei în vârstă, care a confirmat solicitarea bărbatului.

Femeia a încheiat convorbirea, dându-și sema că a fost indusă în eroare și a anunțat organele de poliție.

Polițiștii constănțeni efectuează cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea lor la răspundere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentatativă la înșelăciune” - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii