Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul Lactate Brădet, cu lacrimi în ochi. Cum reacţionează Auchan în legătură cu produsele sale

ro

01 Mar, 2016 17:34 4057 Marime text
Astăzi, patronul fabricii de Lactate Brădet a susținut o conferință de presă, în contextul în care a fost descoperită bacteria E.coli în brânzeturile firmei sale. Acesta a precizat că au fost luate toate măsurile pentru a evita contaminarea produselor și că întotdeauna analizele făcute au avut rezultate foarte bune.

”Vreau să mă disculp de o problemă voită sau de neglijență. De când am făcut fabrica am investit masiv, am încercat să facem o fabrica modernă, avem una dintre cele mai frumoase fabrici și puse la punct și toate controalele au demonstrat că ne facem datoria cu reponsabilitate. Utilajele sunt de ultimă generație, sunt pornite în prezența mea. Implicarea mea și a familiei mele a fost maximă în această fabrică. Am făcut-o la Brădet pentru că acolo am copilărit. Sunt convins că am luat toate măsurile pentru a evita orice contaminare cu un germene în produsul nostru final. Din păcate, au apărut aceste analize care sunt parțiale, nu putem să tragem o concluzie definitivă. Îmi este greu să spun ce este. Fabrica nu este închisă. S-a închis o secție unde se face brânza proaspătă pentru a face încă o sterilizare”, a explicat, potrivit b1.ro, patronul. Cu lacrimi în ochi, bărbatul a spus că nu crede că după acest scandal imaginea fabricii sale va fi reabilitată.
 
Potrivit unor surse, Auchan a decis să retragă produsele de la furnizorul Brădet, urmărindu-se astfel respectarea unui întreg sistem de reguli, pentru a fi asigurat un comerţ de calitate.
 
Am încercat să contactăm reprezentanţii Auchan Constanţa, însă, până la publicarea acestei ştiri, nu avem un punct de vedere oficial. Vom reveni, în cazul în care acesta va exista.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ok 21 Mar, 2016 06:37 Daca utilajele sunt noi cu siguranta lucratorii erau purtatorii microbilor. A facut cineva verificarea??
  • Dorin 03 Mar, 2016 22:02 Nu cred că fabricantul este responsabil, lucrez în domeniu și am avut de nenumărate ori rezultate de laborator interpretate greșit sau contaminate în laborator, eu nu am încredere în laboratoarele de stat normal o contraproba trebuie trimisa la un alt laborator de preferat privat sau din afara țării