Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul Tăbăcărie, distrus pentru construcţia de blocuri? Din ce în ce mai mulţi constănţeni au această temere

ro

28 Aug, 2014 09:22 14184 Marime text
Numeroşi constănţeni şi-au exprimat indignarea cu privire la, am putea spune, iminenta distrugere a Parcului Tăbăcărie.

Deşi Primăria Constanţa neagă acest scenariu, zilnic constănţenii trimit mesaje cotidianului ZIUA de Constanţa prin care îşi exprimă temerea că acest lucru se va întâmpla.

Comentariile au venit ca o reacţie la materialele postate de ZIUA de Constanţa în datele de 20 şi 23 august în care se prezintă planul privind parcelarea Parcul Tăbăcărie Complex Rezidenţial, plan a cărui veridicitate este negată de Primăria Constanţa şi care a fost distribuit în mediul online. Planul prevede împărţirea parcului în patru loturi, ajungându-se astfel la distrugerea Parcului Tăbăcărie prin construcţia unui complex rezidenţial. Cum spuneam, scenariul a fost negat de autorităţile locale, dar a atras zeci de critici din partea constănţenilor, care se tem că acesta este cât se poate de real.


Iată o serie de noi comentarii:


Lory (21 august 2014, ora 23.55): “Din păcate nu este vrajeală.... nea ăsta care îşi spune primar a retrogedat parcul pe motiv că nu mai avea spaţii în Constanţa să îi despăgubească pe unii.... aşa că în câţiva ani veţi vedea mallul extins şi niste blocuri bloculeţe în parc”

Gigi (26 august 2014, ora 22.47): “Ce vă mai place să faceţi shopping din CITY MALL..... lasă că o să vă placă să cumpăraţi apartamente ieftine mai mult ca sigur în buricul oraşului”.

Marian (22 august 2014, ora 21.41): “Nu trebuie lăsaţi de oameni.....e destul ca au distrus oraşul ăsta.....nu se ocupă de oraş, dar au bani pentru distrugerea parcurilor şi construcţia rezidenţialelor!!!!!......ăştia îşi bat joc de noi, pe faţă”.

Ema (22 august 2014, ora 16.17): “Vara aceasta am vizitat Constanţa, oraş natal, după 14 ani. Cel mal mut m-a întristat degradarea parcului Tăbăcărie. Cred că este vremea ca parcul să fie ingrijit, nicidecum să se înlocuiască cu parcari! Unde vreţi ca localnicii, mai ales pensionarii şi copii, să-şi facă plimbările? În Satul de Vacanţă... alt loc distrus. Oameni buni, ieşiti în stradă!!! Parcul trebuie salvat!”

AddiCT (22 august 2014, ora 10.14): “City Park Mall încep extinderea din toamnă...”

Mihaela (22 august 2014, ora 02.16): “În toate oraşele mari există parcuri, oxigen, jocurii pentru copii, spaţiu pentru bătrânii. Deja au distrus o parte cu Park City care nu este decât un muzeu pentru majoritatea constănţenilor, acum vor să construiască blocurii scumpe şi de proastă calitate cum sunt majoritatea. Merită să luptăm pentru ceea ce a mai rămas...”

Popescu (21 august 2014, ora 20.05): “Serios?! Acum ce copilarie o să avem? Voi spuneţi că stăm tot timpul pe telefoane şi pe net dar nu va gândiţi că ne distrugeţi toate locurile de plimbare şi de joacă... Aşa se va distruge România cu adevarat din cauza ăstora.”

Dn (21 august 2014, ora 16.10): “Era de aşteptat. Special a fost lăsat în paragină.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristian 25 Apr, 2015 09:18 Ii urasc pe acesti oameni ce vor sa distruga parcul... Daca as vedea pe cineva incercand sa distruga ultimul colt verde de prin zona l-as impusca!