Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidiu-judeţul Constanţa. Video emoţionant. Bucuria unei caţeluşe la revederea puiului salvat din hazna de pompieri

ro

14 Mar, 2017 11:16 8353 Marime text


Bucurie nemărginită la reîntâlnirea dintre căţeluşa care şi-a pierdut pentru o scurtă perioadă puiuţul şi căţeluşul recuperat de pompieri dintr-o hazna dezafectată din localitatea Ovidiu.

Căţeluşa care şi-a auzit puiuţul de aproape o lună scâncind din fosa septică şi-a manifestat bucuria reîntâlnirii cu acesta imediat ce a fost scos de pompieri, iar imaginile surprinse de pompierii de la faţa locului sunt de-a dreptul emoţionante. Cele două patrupede sar şi îşi arată bucuria de a fi din nou împreună, după sperietura de a sta despărţiţi unul de celălalt.

Căţeluşul salvat din hazna de către pompierii de la Detaşamentul de Pompieri „Fripiş“ din Constanţa se numeşte Lucky – Norocosul, în traducere, care a arătat că a avut noroc, supravieţuind acestei experienţe. Lucky a fost scos dintr-o hazna dezafectată, situate în curtea unei gospodării din localitatea Ovidiu. Ca să ajungă la el, salvatorii au spart placa de beton şi au coborât, cu ajutorul scării, la aproximativ 4m, de unde au scos puiul teafăr şi nevătămat.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii