Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofiteri DGA si procurori, sechestrati de un edil din Ilfov, chiar in sediul Primariei

ro

30 Apr, 2010 07:05 1585 Marime text

catuse01_28319800.jpgCirc la primăria Dobroieşti din Ilfov. Primarului i s-a întocmit un dosar penal pentru ultraj, lipsire de libertate şi favorizarea infractorului, după ce i-a sechestrat şi îmbrâncit pe oamenii legii.

Ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) şi procurori ai Parchetului Bucureşti au fost sechestraţi chiar de edil, în sediul Primăriei, în sala de consiliu. Totul a pornit de la un flagrant pe care oamenii legii l-au făcut în cazul unui funcţionar al primăriei, bănuit de luare de mită.

Potrivit ofiţerilor DGA, oamenii au fost ţinuţi acolo aproximativ 10 minute şi au fost îmbrânciţi. De cealaltă parte, reprezentanţii primarului spun că ei au crezut că a fost vorba despre o înscenare, pentru că în urmă cu o seară, locuinţa edilului fusese devastată şi pe capul lui se pusese o sumă de bani, ca să fie lichidat.

În cele din urmă, angajatul primăriei a fost adus în faţa procurorilor, dar odată cu el au ajuns atât primarul cât şi viceprimarul.

Toţi trei au fost audiaţi joi seara, timp de câteva ore, la Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Acum, primarului i s-a întocmit un dosar penal pentru ultraj, lipsire de libertate şi favorizarea infractorului.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii