Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:20 20 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofiţer de poliţie cercetat de ANI pentru avere nejustificată

ro

03 Nov, 2017 11:16 3227 Marime text
Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 135.988 Lei, între averea dobândită și veniturile realizate de către Zotoi Virgiliu Bogdan în perioada exercitării funcției publice.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Galați, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către Zotoi Virgiliu Bogdan

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Zotoi Virgiliu Bogdan a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii