Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial despre accidentul provocat în intersecţie la Dacia de un şofer băut Florian Rădulescu avea o alcoolemie de 1,08 la mie

ro

11 Jul, 2014 15:15 2840 Marime text
Conform Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, în jurul orelor 09.35,  R. F. barbat, de 33 de ani, din Bucureşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1.08 mg/ln alcool pur în aer expirat) a condus un autoturism pe bulevardul Lăpuşneanu, dinspre strada Haşdeu către strada Soveja şi ajungând la intersecţie cu bulevardul Tomis a pătruns în intersecţie pe culoarea rosie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Constanţa,  pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu dinspre strada Soveja către strada Haşdeu, acesta efectuând viraj stînga pe bulevardul Tomis, pe culoarea verde a semaforului electric. În urma accidentului  a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului şi pasagerului din dreapta.
 
Florian Rădulescu este acum cercetat penal pentru că a condus un autoturism  sub influenţa alcoolului, dar şi pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii i-au suspendat permisul. Bărbatul este din Capitală, dar lucrează pe perioada verii la o firmă din Constanţa. Celălalt autoturism implicat în accident aparţine firmei de pază Pegas Force. Nici şoferul şi nici colegul său nu purtau centurile de siguranţă. Mai rău este accidentat şoferul, care a fost tăiat la gât de cioburi sărite din parbriz. În urma coliziunii, maşina condusă de şoferul băut, un autoturism marca Mazda a fost proiectată pe scuar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii