Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:45 08 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la ITM Constanţa! Cum s-a electrocutat paznicul care a fost transportat în Belgia

ro

09 May, 2019 09:25 591 Marime text
În data de 04.05.2019, ora 11 la SC MODULE SECURITY SRL – TRIAJ CFR PALAS CONSTANŢA a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacitatii de munca a unui angajat.
Astfel, G.I., care lucra ca agent de securitate şi avea 20 de ani a ajuns cu arsuri grave la unitatea spitalicească din municipiu

Lucratorul s-a urcat pe vagonul unei garnituri de cereale şi a fost electrocutat. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

"Accidentul este in curs de cercetare de catre o comisie numita de catre SC MODULE SECURITY SRL in conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Dupa finalizarea cercetarii dosarul de cercetare intocmit de comisia numita de catre angajator va fi inaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, care va analiza dosarul, il va aviza  sau in cazul in care  se constata ca cercetarea nu a fost efectuata corespunzator, va dispune in scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare si/sau completarea dosarului, dupa caz", transmit reprezentanţii ITM Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii