Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă ediție a SCF Black Sea Tall Ships Regatta

ro

02 Sep, 2015 16:18 1890 Marime text
 
În perioada 8- 11 septembrie va avea loc cea de-a doua ediţie a SCF Black Sea Tall Ships Regatta.
 
Succesul primei ediţii a oferit Constanţei avantajul de a fi primul port în regată şi de a putea programa evenimentul cât mai aproape de sezonul estival şi în perioada vacanţei şcolare, în primul sfârşit de săptămână al toamnei 2016.
 
 
Astfel, traseul regatei va fi Constanţa - Novorosiisk - Soci - Varna.
 
În prezent depunem eforturi alături de Sail Training International (STI) pentru a atrage o flotă cât mai mare de veliere în Marea Neagră şi sperăm ca la eveniment să ia parte cât mai multe veliere româneşti. De asemenea, contăm pe participarea navei-şcoală Mircea şi a goeletei Adornate, reprezentantele României şi la prima ediție.
 
Regata promovează navigaţia cu vele ca sursă de educaţie, cultură, tradiţie, aventură şi dezvoltare personală. Activitatea de sail training solicită tinerii participanţi să se confrunte cu multe provocări dificile, atât fizice, cât și emoționale. Este o activitate care inspiră încrederea în sine, asumarea responsabilității și dezvoltă dorința de a-ţi asuma riscuri controlate. Majoritatea celor care se angajează în această activitate o caracterizează drept o experienţă profundă de viaţă.
 
 
Black Sea Tall Ships Regatta a reuşit încă de la prima ediţie să fie evenimentul cu cei mai mulţi vizitatori din oraşul nostru, fiind competiţia cea mai mediatizată la nivel internaţional, cu referire la oraşul Constanţa. 



Sursă folo: gmt-ro.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii