Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă companie aeriană Fly România va avea zboruri interne şi internaţionale regulate de la Tulcea

ro

11 Mar, 2014 18:34 2922 Marime text
fly romania aeroport tulcea
Compania Fly România, deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender, va opera din 15 mai zboruri de linie interne şi internaţionale din Bucureşti, Timişoara şi Tulcea către oraşe din Italia, Spania, Germania şi Turcia şi aşteaptă aproximativ 100.000 de pasageri pentru anul în curs.
"Pentru început, vom lansa mai multe rute care vor acoperi atât destinaţii clasice, cu o cerere bine determinată, cum este Bucureşti-Timişoara, unde propunem un tarif de 69 de euro, cât şi destinaţii inedite sau sezoniere, cum va fi cursa Bucureşti-Antalya, operaţională din iunie", a declarat marţi, într-o conferinţă, Cătălin Buţu, directorul general al Ten Airways, din care face parte Fly România.
Zborurile pe ruta Timişoara-Bucureşti vor avea o frecvenţă zilnică, exceptând ziua de sâmbătă, iar din Tulcea vor zbura spre Bucureşti trei curse pe săptămână.
Pe rutele internaţionale vor fi operate două zboruri pe săptămână din Tulcea spre Bergamo, spre Verona vor fi trei zboruri săptămânale din Timişoara şi Bucureşti, spre Barcelona vor pleca în fiecare săptămână trei curse din Capitală, iar spre Frankfurt vor fi trei zboruri pe săptămână din Bucureşti şi unul din Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cosmin 12 Mar, 2014 20:03 super sper sa fie o mica diferenta de pret fata de tarom. sunt o gramada de constanteni si tulceni care ar putea avea oportunitatea sa plece foarte repede si sa nu piarda timpul pe drum spre bucuresti. este o veste foarte buna speram sa functioneze