Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:20 25 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O lună de la moartea lui Andrei Soroceanu

ro

15 Jan, 2013 21:44 1446 Marime text
Azi s-a făcut o lună de la ziua în care Andrei Soroceanu, de 22 de ani, din Agigea, a fost condus pe ultimul drum. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa spun că Andrei Soroceanu ar fi fost lovit de Sebastian Marius Costache, în vârstă de 18 de ani, din oraşul Eforie Nord. În prezent, Costache se află în spatele gratiilor. 

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat ca stare de fapt că, în noaptea de 08/09 decembrie 2012, în jurul orelor 23:00, s-a produs un conflict spontan minor între doi tineri, unul din oraşul Eforie, iar celălalt din comuna Agigea, la grupul sanitar al unui bar din centrul oraşului Eforie Nord. Cei doi tineri şi-au chemat fiecare câţiva prieteni în sprijin, iar la scurt timp a izbucnit o altercaţie între cele două grupuri, unul din Eforie Nord, iar celălalt din Agigea, când cvasitotalitatea participanţilor s-au lovit reciproc cu pumnii sau picioarele şi şi-au provocat leziuni superficiale. „În cursul altercaţiei respective, inculpatul (nr. Sebastian Marius Costache) a lovit-o cu o piatră de mari dimensiuni în zona capului pe victima S.A. (nr. Soroceanu Andrei), în vârstă de 22 de ani şi i-a provocat un grav traumatism cranio-cerebral, cu fractură craniană şi hemoragie meningee. Victima a fost transportată în comă profundă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supusă intervenţiei neurochirurgicale de urgenţă, însă, cu toate îngrijirile acordate, la data de 11 decembrie 2012, orele 12:15 a decedat în spital, fără a-şi reveni din starea comatoasă“, conform procurorilor.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • soroceanu silvia paula 09 Feb, 2013 06:44 buna!eu ma numesc soroceanu silvia paula,vara buna cu soroceanu andrei,varul meu.eu sunt din com dimitrie cantemir,satul hurdugi,judetul vaslui!tatal lui marcel soroceanu si cu tatal meu soroceanu paul sunt frati buni.eu am 16 ani el era mai mare ka mine ku 6 ani.el kand era mik a stat la mine,il tin f bn minte!imi pare foarte rau pt el!si vr dreptate!sa-l odihneaska domnul in pake si sa.i ierte pakatele!il pwp d si va pwp pe toti kei dragi lui!nu.l voi uita nikiodata si niki voi!pwp silvia.