Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie musulmană a fost spulberată de o maşină, care a trecut peste ea şi a fugit de la locul accidentului (video)

ro

06 Apr, 2016 17:58 2207 Marime text
 
Scene terifiante au fost filmate în Bruxelles, în districtul Molenbeek. În imaginile respective se vede cum o mașina rula pe stradă și, la un moment dat, lovește o femeie musulmană. Ea este aruncată pe capota mașinii, cade apoi pe stradă, în timp ce șoferul demarează în trombă peste piciorul femeii, continuându-și nestingherit drumul, relatează jurnaliștii de la Daily Mail.
 
Se pare că şoferul este un activist de extremă dreaptă. Molenbeek a devenit cunoscut în ultimele zile drept cartierul teroriștilor, după ce s-a aflat că acolo au locuit și s-au ascuns cei au provocat recentele atentate din Bruxelles și Paris.
 
Puțin mai târziu, poliția a anunțat că a arestat doi bărbați (Redouane B. și Mohamed B) despre care se crede că au lovit cu mașina acea femeie. Se pare c cei doi locuiesc în districtul Molenbeek.
 
Zeci de poliţişti patrulează pe străzile din Bruxelles, după ce autorităţile au interzis orice demonstraţie. În ciuda măsurilor de securitate, aproximativ 400 de persoane, majoritatea de origine nord-africană, s-au adunat sâmbăta în apropierea pieţei comunale din Molenbeek. 
 
Autorităţile au luat măsuri sporite după ce şi săptămâna trecută zece persoane au fost reţinute în timpul unei manifestaţiei împotriva ISIS din Piaţa Bursei. Manifestanţii au aruncat, printre altele, cu proiectile incendiare înspre forţele de ordine şi au distrus bunuri publice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii