Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:02 18 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O elevă s-a aruncat de la primul etaj al liceului. Fata a fost transportată de urgenţă la spital

ro

24 Oct, 2016 22:49 1137 Marime text
O elevă din Craiova a ajuns în acestă după-amiază la spital după ce a sărit de la primul etaj al unităţii de învăţământ. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj a declanşat o anchetă şi susţine că eleva ar fi recurs la acest gest întrucât chiulea de la ore şi nu a vrut să fie văzută de o profesoară. Diriginta fetei spune însă că aceasta s-a certat cu o colegă din cauza unui băiat.
 
Incidentul a avut loc în jurul orei 17:00, iar la fața locului a fost solicitat să intervină un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj.
 
"A fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Craiova o tânără care a sărit de la etaj. După investigațiile medicale s-a constatat că aceasta are o fractură fără deplasare la vertebrele trei și patru", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Craiova, potrivit România Tv.
 
Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dolj a declanșat o anchetă și susține că eleva ar fi recurs la acest gest întrucât chiulea de la ore și nu a vrut să fie văzută de o profesoară. Diriginta spune însă că aceasta s-a certat cu o colegă din cauza unui băiat, potrivit adevarul.ro
 
"Domnișoara avea instruire practică în altă parte decât în corpul acela de clădire. Am înțeles că ea chiulea de la ora de instruire practică. Nu știu din ce motiv se afla în acea clădire. Fata a văzut profesoara de serviciu pe culoar, care, probabil patrula pentru a trimite copiii în clase și ca să nu o vadă profesoara a sărit de la primul etaj pe iarbă. A fost chemată ambulanța și preluată la spital. Dat fiind faptul că domnișoara este destul de mare, i-am recomandat domnului director să ia legătura cu părinții și să o includă imediat într-un program de consiliere, cu consilierul școlar, cu psihologul. Să vedem dacă a conștientizat sau nu pericolul, să vedem și cu chiulul acesta ce se întâmplă", a afirmat Lavinia Craioveanu, inspectorul școlar general al ISJ Dolj.
 
Diriginta elevei susține însă că fata a sărit de la etaj, în urma unui conflict cu o altă colegă.
 
"S-a certat cu una dintre colege, s-au împins și s-au tras de păr, pare-se din cauza unui băiat. Am fost cu ea la spital și mi-a spus ca nu a fost împinsă, ci s-a aruncat singură", a declarat Valentina Gorgan, diriginta elevei.
 
Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili exact cum s-au petrecut lucrurile.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii