Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:49 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Număr record de tineri actori înscrişi la preselecţia pentru Gala Tânărului Actor

ro

11 Jul, 2012 14:09 1392 Marime text
Editia a XV-a a Galei Tanarului Actor HOP va avea loc la Mangalia, la Casa de Cultura in perioada 29 august - 1 septembrie 2012, se arată într-un comunicat de presă.
Gala Tanarului Actor HOP este eveniment de traditie, cu o imagine consolidata, care face parte dintr-un demers de lunga durata al UNITER - sprijinirea si promovarea tinerilor creatori in domeniul teatrului.
„In acest an, avem un numar record de tineri inscrisi in concurs! 58 actori la sectiunea Individual si 26 grupuri (91 actori). Acest fapt dovedeste interesul marit al tinerilor artisti pentru programul derulat de UNITER, o adevarata rampa de lansare pe scena teatrului romanesc, o modalitate viabila de a ajunge sa fie cunoscuti si de a intra in contact cu profesionisti din lumea teatrului care ii pot ajuta ulterior in cariera lor sau implica in diferite proiecte teatrale si cinematografice“.
Preselectia pentru Gala HOP incepe astăzi si se va desfasura pe parcursul a trei zile, 11, 12 si 13 iulie la Sala Studio a Teatrului „Ion Creanga” (sectiunea Individual) si la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului „Nottara” (sectiunea Grup). Avem alaturi de noi, ca in fiecare an, un juriu de specialisti format din directori de teatru si profesionisti din lumea teatrala (Silviu Jicman, Mihai Dinvale si Marius Zarafescu la Individual si George Ivascu, George Mihaita si Mihai Malaimare la Grup).

Ti-a placut articolul?

Comentarii