Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noutăți despre starea victimelor rănite în accidentul de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța

ro

22 Feb, 2018 14:19 3970 Marime text
Cele două persoane rănite grav în accidentul petrecut ieri seară pe Șoseaua Mangaliei din Constanța sunt în continuare internate în stare gravă în Secția de Terapie Intensivă. 

Potrivit cadrelor medicale de la SCJU Constanța, o femeie de 42 de ani a fost diagnosticată cu politraumatisme și fracturi de membre. 

Pentru că aseară nu s-a putut interveni chirurgical având în vedere că starea sa era instabilă,. astăzi a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe, iar în prezent starea ei este stabilă. 

Este internată sub strictă monitorizare la Terapie Intensivă. 

În ceea ce îl privește pe tatăl băiețelului decedat în accident, acesta are 35 de ani și este în stare foarte gravă. 

Nici în cazul lui nu s-a putut interveni chirurgical, deoarece îi era pusă viața în pericol, dar astăzi va fi supus unei intervenții chirurgicale. 

UPDATE: Oficial de la Spitalul Clinic Județean Constanța

În cursul serii de 21.02.2018 au fost aduși în stare gravă, la UPU, doi pacienți, un bărbat și o femeie, victime ale unui accident rutier produs în municipiul Constanța. Cei doi au suferit multiple traumatisme și au fost internați în secția ATI, intubați și ventilați mecanic.
În cursul acestei zile, pacienta în vârstă de 42 de ani a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. O echipă complexă de medici a intervenit pentru rezolvarea unui traumatism hepatic dar și pentru stabilizarea fracturilor de gambă.
Tot astăzi va fi supus unei intevenții chirurgicale și bărbatul de 35 de ani.  Aseară, pacientul era instabil hemodinamic și starea sa nu permitea intervenția chirurgicală.
Ambii pacienți rămân sub monitorizare la Terapie Intensivă, în stare gravă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii