Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul vicepreședinte al Fundației Pontica, ce a fost cadorisită cu 500.000 lei buget din prima zi de la înființare, este membru PSD (DOCUMENTE)

ro

31 Mar, 2022 00:00 2294 Marime text
  • Ordinea ședinței de Consiliu Local Municipal de astăzi a fost suplimentată cu mai multe proiecte de hotărâre.
  • Unul dintre proiecte vine cu modificări în ceea ce privește Comitetul Director al Fundației Pontica, înființată prin votul consilierilor locali municipali pe 14 martie a.c.
  • Potrivit proiectului, pesedista Claudia Ioana Dobre se retrage din Consiliul Director al ONG-ului CLM Constanța, aceasta fiind înlocuită de Cristina Papazian, tot membru al organizației municipale a PSD Constanța
 

Ordinea ședinței de Consiliu Local Municipal de astăzi a fost suplimentată cu mai multe proiecte de hotărâre.
 
Printre ele se află și proiectul care vine cu modificări în ceea ce privește Comitetul Director al Fundației Pontica, înființată prin votul consilierilor locali municipali pe 14 martie a.c., vezi secțiunea „documente”.
 
Potrivit proiectului, pesedista Claudia Ioana Dobre se retrage din Consiliul Director al ONG-ului CLM Constanța, aceasta fiind înlocuită de Cristina Papazian, tot membru al organizației municipale a PSD Constanța și care astfel devine vicepreședinte al fundației.
 
Fundația este condusă de Alin Vintilă, consilier personal al primarului și șeful departamentului comunicare din Primăria Constanța.

Din Consiliul Director mai face și Laura Tănase secretar, propusă de primarul Vergil Chițac.

Bugetul fundației este de 500.000 de lei, iar mare parte din acesta va merge către Revista Tomis, pe care municipalitatea vrea s-o reînființeze.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul Local Constanța a aprobat înființarea fundației Pontica. ONG-ul a primit un buget de 500.000 de lei (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii