Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:15 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Noul director al CN APMC, Nicolae Dan Tivilichi, prezentat oficial astăzi

ro

07 Sep, 2016 11:37 2991 Marime text


Nicolae Dan Tivilichi, fostul director adjunct al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța (CN APMC), a preluat conducerea instituției, de la fostul manager, Valeriu Ionescu.
 

Astăzi, Tivilichi are prevăzută o întâlnire cu jurnaliștii pentru a le vorbi despre preluarea mandatului și despre prioritățile sale privind conducerea companiei.

UPDATE 3:
Masterplanul Portului Constanța poate fi completat de operatori, spune directorul Dan Tivilichi. Documentul trebuie respectat, dar poate fi și completat de către operatorii portuari. De altfel, dezvăluie Tivilichi, s-au stabilit întâlniri lunare cu aceștia.
 
„Vom avea ordine de zi și din partea noastră și din partea operatorilor. Toate întâlnirile cor fi consemnate în procese verbale“, afirmă managerul interimar al CN APMC.
 
Tot el a mai spus astăzi că în actuala structură a companiei lucrează 974 de persoane. 

UPDATE 2: 
Întrebat dacă va candida pentru postul de manager al CN APMC, Tivilichi a mărturisit că nu a luat încă o decizie în acest sens.
 
Dan Tivilichi spune că sunt probleme de investiții care trebuie demarate. Există probleme cu contractele de închiriere ale operatorilor portuari.
 
„Vrem să vedem harta cadastrală a Portului. Să modificăm intrarea în Poarta 1, proiect pe care îl vom derula în colaborare cu Primăria Constanța. Ne dorim un acces nou în Poarta 1“, susține Dan Tivilichi.
 
„Probleme sunt. Vorbesc și despre dragajul Portului și despre harta cadastrală, care urmează să fie făcută. Vom face un program de reabilitare a infrastructurii, pe care îl vom discuta cu operatorii portuari“a  mai completat noul șef de la APMC. 


UPDATE 1: 
Noul director al CN APMC a declarat astăzi că nu dorește să comenteze amenda aplicată zilele trecute de Consiliul Concurenței, în valoare de peste 2,5 milioane de lei, deoarece spune că încă nu a primit motivarea pentru această sancțiune. 

Noul director a mai precizat că își dorește detensionarea situației cu operatorii portuari. Prioritare sunt probleme urgente ale CN APMC. Tivilichi dorește ca activitatea companiei să fie transparentă și să se desfășoare la parametri normali. „Ne dorim un dialog cu operatorii portuari și  comunitatea locală“, a spus noul manager, care va ocupa postul ca interimar până la selectarea noului director. În acest sens urmează să fie stabiliate normele de aplicare ale Legii 111.


Citește și ...

Ti-a placut articolul?

Comentarii