Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:32 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai întâi Şerban, acum Ionescu Nicolae Dan Tivilichi, noul director al CN APM Constanţa SA (documente)

ro

01 Sep, 2016 00:00 3840 Marime text
 

Valeriu Nicolae Ionescu nu mai este director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC). Atribuţiile sale au fost preluate de directorul adjunct, Nicolae Dan Tivilichi.
 
„Conform deciziei Consiliului de Administraţie din data de 29 august, începând cu data de 1 septembrie, Valeriu Nicolae Ionescu îşi încheie activitatea în funcţia de director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Conform aceleiaşi decizii a Consiliului de Administraţie, atribuţiile acestei funcţii vor fi preluate interimar, de la 1 septembrie 2016, de către directorul general adjunct al companiei, dl. Nicolae Dan Tivilichi, până la organizarea unei noi proceduri de selecţie a managementului privat, potrivit Legii 111/2016 pentru aprobarea OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice“, se arată în comunicatul CN AMPC.
 
Reamintim că Nicolae Dan Tivilichi fusese numit director adjunct în locul lui Decebal Şerban. Născut pe data de 29 iulie 1965, Nicolae Dan Tivilichi a absolvit Universitatea „Dunărea de Jos“ Galaţi, Facultatea de Nave, secţia Maşini şi Instalaţii Navale. A mai urmat cursurile „Management pentru funcţiile de conducere“, la ICEM Bucureşti, şi „Legislaţie şi operaţiuni vamale“, la Şcoala Română de Afaceri a CCI Galaţi. Din CV-ul său aflăm că a ocupat funcţiile de proiectant la APTRP - Mittal Galaţi, şef de secţie la Serviciul Logistică - Mittal Galaţi, director general la SC Hidrotehnica Galaţi, director de management la SC Euroest SRL Constanţa, administrator la SC General Eximtour SRL. Acesta susţine că a fost direct implicat în următoarele construcţii: Sulina - apărări de maluri (2005), Pod Isaccea, etapa I (2005-2006), reparaţii pasaj CF Brăila, consolidare hală de măcinare - Alum Tulcea, alimentare cu apă pe strada Alum Tulcea, dana de descărcare agregate de carieră în portul Olteniţa Lafarge, două poduri şi două punţi pietonale la Slănic Moldova, Bacău, staţie de neutralizare a apelor uzate - rezervor prefabricat 1.000 mc - Alum Tulcea, pod pe DC 50 în comuna Vişani.

Averea şi interesele

Nicolae Dan Tivilichi a fost preşedintele Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime Galaţi. Potrivit declaraţiei de avere completate în anul 2015, Nicolae Dan Tivilichi deţine un teren intravilan de 355 mp, cumpărat în anul 2007, o casă de 110 mp, dobândită în 2007, şi un apartament de 52 mp, dobândit în 1994, în dreptul căruia a trecut cota parte de 0%. Precizăm că apartamentul şi casa nu apar în declaraţia de avere completată în anul 2013. Toate bunurile imobile sunt situate în Galaţi.
 
Noul director al CN APM conduce un automobil Ford Mondeo, fabricat în 2001. Nicolae Dan Tivilichi a contractat în anul 2006 un credit de 24.500 de euro, scadent în 2026. În calitate de administrator al CN APPM SA Galaţi, a câştigat 41.300 de lei. De asemenea, a mai obţinut 12.584 de lei de la SC General Eximtour SRL.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza CV-ul şi declaraţiile de avere şi interese ale lui Nicolae Dan Tivilichi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii