Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi mărfuri confiscate în Vama Constanţa Sud Agigea. Vezi la cât se ridică valoarea lor

ro

13 Aug, 2014 13:31 3535 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din China 11.580 articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 2.000.000 lei dacă ar fi originale.

Mai precis, ieri, în intervalul orar 10.30 - 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul P.P.F. Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Ilfov.

În urma controlului au fost descoperite cele 11.580 articole de îmbrăcăminte (7.500 seturi treninguri pentru bărbaţi şi 4.080 perechi de pantaloni trening pentru femei), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 2.000.000 lei dacă ar fi originale.

Marfa, care purta însemnele distinctive ale unei mărci celebre, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale, un cetăţean român, în vârstă de 47 ani, cu domiciliul în judeţul Dolj, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii