Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE În Constanța Atenție, un alt copac este în pericol să se prăbușească!

ro

12 Nov, 2023 14:13 1561 Marime text
Foto cu rol ilustrativ


UPDATE: Din declarațiile ISU, de ultimă oră, pompierii constănțeni au intervenit la 13 evenimente, din cauza codului galben de vânt puternic, până la orele 18.00. 

„Opt dintre aceste incidente au fost în Constanța, iar restul în Medgidia, Eforie Sud, Costinești, Vama Veche și localitatea Agigea, din județ. Au fost degajați nouă copaci și un acoperiș al unei săli de sport din Medgidia, acoperișul unei case căzut peste anexa bucătăriei, iar restul au fost degajare de crengi căzute pe carosabil”, a informat ISU Constanța.

 
  • În urma codului galben de intensificări ale vântului, un alt copac  este în pericol să cadă în orașul Constanța, de această data, potrivit ISU Constanța. 
Pompierii spun că riscul să se prăbușească copacul este în interiorul complexului Flămanda din Constanța.  La fața locului intervine Descarcerare Fripis.
 
Reamintim că, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de intensificări ale Vântului în perioada 12 noiembrie 2023, ora 8.00 - 12 noiembrie 2023, ora 18.00. Vântul va avea intensificări în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și în sudul Transilvaniei, cu viteze de 55...65 km/h și izolat peste 70 km/h



Citește și
Atenție, șoferi! Copac căzut la ieșire din Vama Veche spre Vamă (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii