Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi imagini cu şeful CJC Nicuşor Constantinescu Cu mandat de arestare în ţară, face cumpărături nestingherit în New York

ro

26 Aug, 2014 11:33 3726 Marime text
Președintele suspendat al CJ Constanța. Nicușor Constantinescu, a fost din nou fotografiat la New York, în timp ce își făcea cumpărăturile într-un centrul comercial din Queens, transmite B1 Tv.

Şeful CJC a solicitat instanței să-i permită să stea în Statele Unite ale Americii până în octombrie pentru a se reface.

Primarul Radu Mazăre susţine că acesta are o nouă infecție în urma intervenției chirurgicale suferite în SUA, motiv pentru care nu poate începe radioterapia.

Aceasta este a doua ipostază în care a fost surprins şeful CJC, fără să pară că are probleme de sănătate. Recent în mass-media au apărut imagini în timp ce preşedintele CJC se afla la o terasă şi fuma, şi cu toate acestea Nicuşor Constantinescu afirmă că starea sa de sănătate nu-i permite să revină în ţară.

Constantinescu este plecat din luna mai în Statele Unite şi nu a revenit în ţară la termenul stabilit, fapt pentru care pe 23 iunie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis din nou arestarea preventivă în lipsă, în dosarul în care şeful CJ Constanţa este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

sursă foto: B1 TV

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ursu panda 26 Aug, 2014 12:49 face cumparaturile ca vine joi sau intr-o joi. asteptati-l la gara