Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niciun zbor anulat! Cursele aeriene de la București au întârzieri mici din cauza degivrării aeronavelor

ro

08 Jan, 2017 11:50 1838 Marime text
Nicio cursă aeriană nu a fost anulată duminică dimineața din cauza condițiilor meteo nefavorabile, însă pot apărea mici întârzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, a anunțat Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), într-un comunicat transmis duminică Agerpres.
 
"Traficul aerian se desfășoară normal, în condiții de iarnă, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu. Nicio cursă nu a fost anulată și nu există întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo din România. Pot apărea eventuale mici întârzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor", precizează CNAIB.
 
Potrivit sursei citate, pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime. Pistele, platformele și căile de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene.
 
Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Sursa foto: Cuvântul Libertații
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii