Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mungiu-Pippidi - „Să nu vă miraţi dacă în Constanţa o să apară un candidat surpriză”

ro

30 Mar, 2016 22:17 1601 Marime text
 
În această seară, Alina Mungiu-Pippidi, în cadrul unei emisiuni televizate, a făcut o serie de precizări despre corupţie, preşedintele României, alegerile locale, dar şi despre Constanţa.

Aşadar, Alina Mungiu-Pippidi, în contextul viitoarelor alegeri locale, a afirmat că are loc o bulversare în rândul oamenilor de rând. „În urma unui sondaj recent, mă întreb care este relevanţa pentru omul de rând. Se petrece o bulversare în rândul oamenilor. Aceştia sunt sceptici şi pesimişti”, a spus Pippidi.
 
În cadrul emisiunii s-a discutat şi despre corupţie.

„O parte din primarii corupţi se bucură încă de o mare popularitate, chiar dacă sunt corupţi. (...) Au reuşit să facă corupţia irelevantă din punct de vedere electoral”, a spus aceasta.


Pippidi a discutat şi despre şeful statului, precizând că „există o performanţă destul de slabă a preşedintelui”. „La vreo 15% dintre bucureşteni se mai poate salva Iohannis”, a precizat Pippidi.
 
Despre alegerile locale a spus că acestea reprezintă situaţia de la nivel local. În discuţie s-a adus şi oraşul Constanţa.

„Să nu vă miraţi dacă în Constanţa o să apară un candidat surpriză”, a spus Pippidi.


Cu privire la această afirmaţie, moderatorul a făcut referire la Vergil Chiţac. În replică, aceasta a spus:

„Nu ştiu cine e Chiţac”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii