Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muncitorul unui depozit, acoperit cu tone de porumb. Medicii au intervenit. Care este starea acestuia

ro

29 Sep, 2018 12:20 1567 Marime text
Muncitorul unui depozit din Vladimirescu a fost prins sub tone de porumb, la locul de muncă, precizează Observator TV.

Se pare că este vorba despre o neglijență, pentru că ISU Arad a lansat un apel la persoanele care fac lucrări în agricultură să respecte normele de siguranță în domeniu.

La sosirea echipajelor de prim ajutor bărbatul era inconștient.

Două echipaje SMURD, unul de prim ajutor de la Punctul de Lucru Vladimirescu, unul de terapie intensivă mobilă și un echipaj de căutare salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, în total 12 pompieri, au intervenit în comuna Vladimirescu pentru salvarea unui bărbat de aproximativ 60 de ani îngropat sub porumb într-un depozit, au declarat reprezentanții ISU Arad.


Paramedicii și pompierii au demarat operațiunile de scoatere a bărbatului din porumb, aplicându-i apoi manevrele de resuscitare. După 45 de minute de intervenție contracronometru bărbatul avea semne vitale, fiind transportat în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe Arad.

Acesta este al treilea accident de munca în mai puțin de doua săptămâni, cu urmări grave, la care intervin subunitățile ISU Arad.

Facem un nou apel la persoanele care în această perioadă efectuează lucrări în agricultură să respecte cu strictețe normele de siguranță și securitate în muncă, normele și procedurile de lucru cu utilajele, au precizat reprezentanții ISU Arad.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii