Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miting de protest fata de triplarea taxei auto

ro

12 Dec, 2008 20:20 961 Marime text

Aproximativ şaptezeci de şoferi, taximetrişti şi dealeri auto au participat, cu maşinile, la un miting organizat pe trei bulevarde din municipiul Constanţa, protestând faţă de triplarea taxei auto. Marşul de protest a pornit la ora 12.00, de pe b-dul Mamaia şi s-a continuat cu b-dul Aurel Vlaicu şi b-dul Tomis, până în faţa Prefecturii. Maşinile din coloană au fost însoţite de autoturisme ale Poliţiei Rutiere Constanţa, iar în principalele intersecţii de pe traseu s-au aflat poliţiştii care au asigura fluenţa traficului.

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţia Mediafax.ro, protestatarii au claxonat cu farurile aprinsese, oprindu-se în faţa Prefecturii,  unde au scandat "Jos taxa auto". Pe autoturisme au fost amplasate bannere pe care erau scrise diverse mesaje, precum: "Libertate comerţului auto", "Fără discriminare, jos taxa", "Hoţie pe faţă - Jos taxa!".

Conform sursei citate, reprezentanţii şoferilor s-au întâlnit cu prefectul judeţului Constanţa, Dănuţ Culeţu, căruia i-au înmânat o petiţie pentru anularea taxei de poluare pentru maşinile second-hand. Culeţu le-a transmis şoferilor că va trimite petiţia la Guvern. În ţară, mitinguri de protest faţă de triplarea taxei auto  au fost şi în municipiile: Turnu Severin, Ploieşti şi Târgu Mureş.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii