Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiune imposibilă în lupta cu nămeţii din judeţul Constanţa. Zăpadă de peste un metru pe drumuri judeţene. Cum se „luptă“ drumarii cu nămeţii pentru eliberarea drumurilor (galerie foto + video)

ro

01 Mar, 2018 08:33 5596 Marime text
Ninsoarea s-a oprit în judeţul Constanţa, vântul nu mai bate cu putere foarte mare astfel că drumarii profită şi încearcă să cureţe drumurile acoperite de zăpadă pentru a se putea circula pe acestea.
 
În unele situaţii, cum ar fi drumul dintre localitatea Ion Corvin şi Cernavodă drumarii sunt nevoiţi să înfrunte nămeţi de peste un metru înălţime pentru a curăţa drumul de acces.
 
Ceea ce ar părea o misiune aproape imposibilă, nu este decât o parte din ziua de lucru a drumarilor, activitate ce reprezintă singura soluţie pentru locuitorii izolaţi în localităţile din zonă şi care au nevoie să fie aprovizionaţi cu alimente sau să ajungă la serviciu.
 
Nămeţi de peste un metru înălţime sunt în mai multe zone din judeţ dar drumarii fac tot posibilul să înlăture zăpada de pe carosabil şi să redea drumurile circulaţiei rutiere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii