Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirciștii au obţinut un loc fruntaș la concursul Creativity & Innovation Challenge

ro

25 May, 2014 18:03 1890 Marime text
O echipă de elevi a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” a obţinut locul al treilea în cadrul competiţiei Creativity & Innovation Challenge, care a avut ca temă „Concepeți o aplicație pentru tehnologia mobilă prin care voi și familia voastră să vă administrați mai bine bugetul”, se arată într-un comunicat de presă.

Proiectul mirciştilor a concurat cu alte 11 lucrări aparţinând echipelor intrate în finala concursului, din București, Brașov, Constanța, Iași. Echipa CNMB a fost coordonată de profesorul dr. Aliss Andreescu şi susţinută de conducerea CNMB, director profesor dr. Vasile Nicoară şi directorul adjunct profesorul Gheorghe Moraru.

Concursul a fost organizat de Junior Achievement și Raiffeisen Bank şi a debutat în cele patru oraşe în toamna anului trecut, iar finala a avut loc pe 23 mai 2014.

Junior Achievement și Raiffeisen Bank au  derulat 3 webinarii  pe  parcursul anului şcolar, pe temele: Dezvoltarea unei aplicații pentru tehnologia mobilă; Comportamentul consumatorilor români de produse și servicii financiare; Cum facem o strategie de marketing?

Junior Achievement implementează în şcoli programe de educaţie economică, antreprenorială, financiară şi de orientare profesională.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii