Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. MIrcea Burlacu, preşedintele FNSP "Pe mâna cui va încăpea Portul Constanţa?"

ro

21 May, 2014 08:40 3299 Marime text
În faţa celor peste trei sute de sindicalişti care protestează în faţa sediului Companiei Naţionale Administraţia Porturior Maritime Constanţa, Mircea Burlacu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Portuare a declarat că "Portul Constanţa are încasări de miliarde".
Odată cu transferul acţiunilor către Consiliul Local Constanţa şi listarea la Bursă "se vor duce în buzunarele băieţilor deştepţi".
Totodată Burlacu îi întreabă pe ministrul Dan Şova, pe premierul Victor Ponta şi pe primarul Radu Mazăre: "Pe mâna cui va încăpea Portul Constanţa?"
Preşedintele FNSP a anunţat că sindicaliştii portuari au semnat ieri, alături de organizaţia patronală Operatorul Portuar, o adresă către Comisia Europeană, referitoare la transferul unui pachet de acţiuni de la Ministerul Transporturilor la administraţia publică locală constănţeană.

UPDATE

Nu în ultimul rând, Mircea Burlacu i-a solicitat primarului Radu Mazăre "să nu se mai victimizeze": "Nu, Radu Mazăre, nu vrem să te omorâ,, vrem să ne laşi în pace, ne-am săturat de tine, Radu Mazăre".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii