Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, implicat într-un accident rutier

ro

15 Jul, 2019 11:04 2492 Marime text
Ministrul Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, a fost implicat luni într-un accident rutier uşor, în Capitală, în timp ce se deplasa spre şedinţa CExN PSD, unde preşedintele partidului, Viorica Dăncilă, urmează să stabilească ce miniştrii vor fi înlocuiţi. Din informaţiile furnizate de sursele parlamentare, ministrul este în cărţi să fie înlocuit de o altă persoană.
Ministrul Răzvan Cuc a fost transportat la spital, fiind rănit la un membru superior. Accidentul s-a produs în zona Gării de Nord din Bucureşti.

Oficial de la Ministerul Transporturilor
În cursul zilei de astăzi, autovehiculul în care se afla Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost implicat într-un eveniment de circulație. Menționăm că Ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism.
Instituțiile abilitate desfășoară cercetări cu privire la circumstanțele producerii evenimentului respectiv.

Oficial de la poliţie
„În jurul orei 10.00, a avut loc un accident rutier pe Str. Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate două autoturisme în mișcare si patru staționate. În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager intr-unul dintre autoturisme. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testați, rezultatul fiind zero”.

Sursă foto: Digi24
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii