Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Răzvan Cuc, despre situația alunecărilor de teren din Cumpăna „Am cerut tot sprijinul administrativ ca lucrările să înceapă imediat” (galerie foto)

ro

04 Aug, 2019 18:55 2268 Marime text
Situația alunecărilor de teren din comuna Cumpăna a fost analizată duminică, la fața locului, de către ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

„M-am deplasat astăzi în Comuna Cumpăna, județul Constanța, alături de autoritățile locale să găsim o soluție pentru locuitorii afectați de alunecările de teren din zonă.
La fața locului am purtat discuții cu Horia Țuțuianu, Președintele Consiliului Județean Constanța, Prefectul județului, Dumitru Jeacă, Primarul Comunei Cumpăna, Mariana Gâju, managementul Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile Constanța, proiectantul, reprezentanții ISU Constanța și locuitori pentru a găsi soluția imediată pe care să o punem în aplicare, astfel încât să nu fie afectate gospodăriile din zonă.

În primă fază vor fi evacuate locuințele cele mai afectate, astfel încât constructorul să înceapă lucrările de consolidare.

Le-am transmis cetățenilor că în momentul de fața prioritară este viața lor și am cerut autorităților locale tot sprijinul administrativ ca lucrările să înceapă imediat.
Momentan dispunem de resursele financiare necesare intervenției imediate, aceasta făcându-se în regim de urgență, dată fiind situația de calamitate care se impune.
Asigur pe toată lumea de sprijinul meu total într-o astfel de situație de urgență”, a transmis Cuc pe pagina personală de Facebook.

Sursă foto: Facebook/ Răzvan Cuc
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii