Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de pastile de ecstasy, indisponibilizate în urma unei percheziţii domiciliare (galerie foto)

ro

13 Feb, 2019 13:56 947 Marime text
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, au efectuat, la data de 12 februarie 2019, o percheziție domiciliară la un bărbat bănuit că ar fi procurat din Germania comprimate de ecstasy, în scopul comercializării către consumatori din București.
 
În urma percheziției, au fost descoperite șase pachete învelite în material plastic și staniol și două pungi, în interiorul cărora erau 2.762 de comprimate de culoare roz, care ar fi fost achiziționate de bărbat în vederea comercializării ilicite. De asemenea, au fost ridicate 2 telefoane mobile.
 
Comprimatele și fragmentele de comprimat au fost ridicate şi vor fi predate Laboratorului Central de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, în vederea efectuării constatării tehnico-ştiinţifice.
         
Cel în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, față de el fiind  dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.
 
În cauză, cercetările sunt continuate de sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. 
 
La activități au participat și jandarmi.

Sursa foto: Poliţia Română - DIICOT

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii