Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Mii de abonați Distrigaz au rămas fără gaze la Năvodari. Măsura luată după deflagrația de pe strada Viorelei

ro

24 Mar, 2018 12:19 3060 Marime text
O explozie violentă a avut loc în această dimineață la Năvodari. O locuință a fost distrusă de fluxul exploziei iar o femeie a fost rănită. După deflagrație, reprezentanții Distrigaz Sud au decis sistarea furnizării gazelor naturale către abonații din Năvodari până la finalizarea cercetărilor. 

”Dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a fost sesizat în această dimineaţă cu privire la o explozie produsă ȋn imobilul de pe strada Viorelei nr 26. În urma exploziei a fost rănită o persoană, aceasta aflându-se ȋn prezent sub ȋngrijiri medicale, iar imobilul în cauză a fost deteriorat” - au transmis reprezentanții Distrigaz Sud într-un comunicat de presă.


Potrivit acestuiași document, Distrigaz Sud Rețele colaborează cu organele competente pentru a stabili cauzele producerii evenimentului.

”Măsura ȋntreruperii alimentării cu gaze naturale ar putea fi luată pentru alţi 5.500 de clienţi cărora le cerem scuze pentru inconvenienţele create. În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe“ - se mai arată în comunicatul de presă. 

UPDATE. 

Datorită intervenţiei prompte a echipelor Distrigaz Sud Reţele, a fost identificată o soluţie pentru a restrânge perimetrul unde se impune sistarea alimentării cu gaze naturale ca urmare a exploziei produse ȋn această dimineaţă la zona limitrofă producerii evenimentului (7 clienti, informează Distrigaz. 



Citește și: 

Imagini de la eveniment Explozie teribilă la Năvodari. Două victime. S-a prăbușit un perete al casei. Imobilul este de nefolosit (galerie foto+ video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii