Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mihail Kogălniceanu, rămas în beznă. ENEL întârzie să intervină

ro

26 Jan, 2014 18:05 1462 Marime text
Localitatea Mihail Kogălniceanu și un sat aflat în administrarea sa, Piatra, nu sunt nici la această oră alimentate cu energie electrică. Furnizarea energiei electrice a fost întreruptă la ora 3.00. Potrivit autorității locale, un cablu de înaltă tensiune a fost avariat de viscol.

Am luat legătura cu reprezentanții ENEL pentru a afla ce se întâmplă. Vom reveni.

UPDATE, ORA 18.07

Purtătorul de cuvânt al ENEL, Johanna Scîntee, a precizat că partea de centru a comunei este afectată. „Echipa ENEL este în câmp, caută defectul”, a declarat Johanna Scîntee. Potrivit reprezentantei ENEL este vorba de o defecțiune la un cablu de 20 kV. Johanna Scîntee a declarat că nu poate preciza ora la care va fi reluată furnizarea energiei electrice. „Acum caută defectul, când îl vor găsi, vor interveni pentru remedierea situației”, a explicat Johanna Scîntee.

Localnicii sunt deja nervoși și speră că ENEL va relua furnizarea energiei electrice în această seară.

UPDATE, ORA 18.24

Autoritatea locală este alarmată de faptul că există riscul să se întrerupă comunicarea dintre Primărie și cetățenii, în special cu cei aflați în zone expuse pericolului înzăpezirii, din cauza imposibilității încărcării telefoanelor mobile. Reprezentanții localității speră în remedierea cât mai rapidă a acestei situații, dat fiind condițiile meteorologice nefavorabile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii