Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre „Victor Ponta este portavocea tandemului Mazăre-Constantinescu"

ro

13 Feb, 2012 20:36 892 Marime text

Consilierul judeţean democrat liberal Mihai Petre a dat publicităţii, cu puţin timp în urmă, un comunicat de presă în care critică atacul USL la adresa prefectului judeţului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz.

 

„Atacul preşedintelui PSD, Victor Ponta, la adresa prefectului judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz , este strict politic.

Liderul USL este doar portavocea profundelor nemulţumiri ale tandemului Mazăre-Constantinescu rezultate ca urmare a activităţii prefectului Palaz atât în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, cât şi de garant al respectării legislaţiei în vigoare, la toate nivelurile administraţiei judeţului Constanţa. Aceste două aspecte ale activităţii sale l-au făcut cu siguranţă pe Claudiu Iorga Palaz să domine topul celor mai incomozi prefecţi pentru baronii locali ai USL.

Sunt convins că Victor Ponta nu poate trece prea uşor peste eşecul referendumului privind desfiinţarea judeţului Constanţa la care prefectul Claudiu Palaz a avut un rol esenţial prin măsurile întreprinse de prevenire şi blocare a maşinăriei de manipulare şi fraudare electorală marca USL.

De asemenea, acelaşi Victor Ponta nu poate să ignore bătăile de cap date de acţiunile constante ale prefectului Claudiu Iorga Palaz de atacare în contencios administrativ a tuturor actelor nelegale emise de autorităţile administraţiei publice locale din judeţul Constanţa, dintre acestea detaşându-se Consiliul Judeţean Constanţa.

Consider însă că centrul de greutate al atacului lui Victor Ponta este potenţiala candidatură a prefectului judeţului Constanţa la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, fapt ce tulbură în profunzime socotelile de dominaţie pesedisto-peneliste din judeţul Constanţa.

Practic, prin solicitarea USL de sancţionare a prefectului Claudiu Iorga Palaz, pentru abateri închipuite, se urmăreşte eliminarea sa din calitatea de candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa de către tandemul Mazăre-Constantinescu".

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii