Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mihai Andrei este noul directorul general al Autorității Navale Române

ro

09 Feb, 2018 14:57 6364 Marime text
Alexandu Mezei nu mai este directorul general al Autorității Navale Române. Conform paginii oficiale a instituţiei, rna.ro/despre-noi/conducere/conducerea-anr, noul director este Mihai Andrei.

UPDATE 1


Mihai Andrei, fostul director al Petromin, a fost numit în funcţia de director general al Autorităţii Navale Române (ANR).  Acesta vine de la CERONAV. 

Mihai Andrei este comandant de cursă lungă, fost căpitan şef al Căpităniei Portului Constanţa. A fost, de asemenea, directorul general al Companiei de Navigaţie Maritimă „Petromin”.

Mihai Andrei a absolvit, în 1977, Secţia Civilă Transport Maritim (la zi) a Institutului de Marină (în prezent Academia Navală „Mircea cel Bătrân”). I-a avut colegi, printre alţii, pe Ştefan Taran, şeful Inspectoratului de Protecţie Civilă din cadrul Primăriei Constanţa şi pe Florentin Scaleţchi, fostul preşedinte al Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului.

Pe surse, Mihai Andrei, deși nu este membru ALDE, a beneficiat de susținerea acestui partid pentru funcția de conducere a ANR. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii