Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meteorit căzut în Rusia, 50 de persoane rănite. Mai multe oraşe, afectate

ro

15 Feb, 2013 09:03 3850 Marime text

O ploaie de meteoriţi a provocat pagube şi răniţi în regiunea Urali din Rusia. 50 de persoane ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

O ploaie de meteoriţi a provocat vineri explozii violente în stratul inferior al atmosferei deasupra regiunii Urali şi unor regiuni din centrul Rusiei, explozii al căror suflu a spart ferestrele unor imobile, scriu agenţiile ruse citând autorităţi şi martori, relatează AFP.

Martorii spun că au existat la o explozie puternică, care a cutremurat casele. Telefonia mobilă nu a mai putut fi utilizată, susţine Russia Today.

"A fost o ploaie de meteoriţi, dar fără ca fragmente să ajungă pe sol. Un meteorit a explodat deasupra regiunii Celiabinsk. Suflul exploziei a spart ferestre în mai multe localităţi", a anunţat un purtător de cuvânt al filialei locale a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă pentru Intefax.


Sursa AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • jederu 15 Feb, 2013 14:51 In cazul aparitiei fenomenelor asemanatoare si la noi in tara, guvernul va pune la dispozitia cetatenilor umbrele chinezesti, in vederea asigurarii sigurantei... http://corttex.wordpress.com/2013/02/15/ploaie-de-meteoriti-penste-mama-rusie/