Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:44 21 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje pe care le puteţi trimite celor dragi de Sfânta Maria

ro

14 Aug, 2016 23:04 1660 Marime text
Sfânta Maria Mare este o sărbătoare importantă pentru creştinii din România. Să spui „La mulţi ani” de Sfânta Marie Mare nu este neapărat greşit, cu toate că acest subiect rămâne unul dezbătut.   
 
În cele ce urmează vă prezentăm câteva mesaje pe care le puteţi trimite celor dragi:
 
Ca o lumină caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viaţa mea şi mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând şi mai înţelegător, întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi.   
 
Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu şi frumos, la fel de pur şi gingaş ca tine. Îţi doresc numai bine şi să ai parte de toată fericirea din lume!
 
Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu!
 
În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţă plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu.
 
Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioara să-ţi lumineze drumul în viaţă.
 
Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!
 
Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!
 
 O zi însorită şi ocrotită de Sfânta Fecioara îţi urez!
 
Sfânta Maria să te aibă în pază mulţi ani de acum înainte.   
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii