Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mega Image preia magazinele Adivin din Constanţa

ro

05 Oct, 2016 21:11 10943 Marime text
După ce la începutul lunii septembrie a inaugurat două noi magazine în Constanţa, Mega Image face un pas foarte important în consolidarea poziţiei sale de lider pe piaţa locală. Reţeaua de retail ar fi preluat magazinele Adivin.

Potrivit brandprivat.ro, aceasta este, practic, a doua preluare a unei reţele locale după ce Carrefour şi-a trecut în portofoliu reţeaua de magazine Aliment Murfatlar.

Prin preluarea Adivin, Mega Image ajunge la 21 de magazine la malul mării.

Publicaţia financiară susţine că, în spatele acestor simple statistici se întrevede o primă schimbare în strategia Mega Image, Constanţa devenind pentru acesta a doua piaţă regională.

Contactat de jurnaliştii revistei Piaţa, administratorul Adivin, Adrian Vintilă a confirmat negocierile cu Mega Image, însă ar fi evitat să spună oficial şi dacă acordul a fost deja perfectat.

Un studiu al Harta Retailului modern prezintă  Constanţa drept oraşul cu cea mai consistentă prezenţă a companiei Mega Image, după Bucureşti. Retailerul de origine belgiană operează deja şapte magazine Mega Image şi 11 Shop & Go în oraşul de la malul mării. Acestea reprezintă un sfert din numărul total de magazine operate de reţelele de comerţ modern în Constanţa.

În afară de Adivin, în Constanţa mai operează o singură reţea  locală: Alfa Beta. Alte patru magazine locale fac parte din franciza de retail La Doi Paşi a grupului Metro.

Recent, Adivin a vândut către un operator local magazinul pe care îl deţinea în localitatea Valu lui Traian.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii