Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, la cuțite cu Victor Ponta! Ar fi încercat să-și impună punctul de vedere cu pumnul în masă!

ro

23 Aug, 2014 22:06 4447 Marime text
La reuniunea PSD de la Tulcea s-a petrecut un moment extrem de tensionat, transmite știripesurse.ro.

Surse au declarat pentru știripesurse.ro, că Radu Mazăre s-a enervat foarte tare și a bătut cu pumnul în masă. Disputa a avut legătură cu Portul Constanța, Mazăre solicitându-i lui Victor Ponta să facă ceva în privința portului.

Când a constatat că este refuzat, Radu Mazăre a început scandalul și chiar l-a amenințat pe Ponta, spunâdu-i șefului său de partid: „Bă, tu o să ai soarta lui Geoană!”. De altfel, se pare că Mazăre l-a amenințat pe Ponta, anunțându-l că în campania electorală va suferi un eșec de proporții la Constanța, exact ca Mircea Geoană, un alt adversar al lui Mazăre.

Premierul a preferat să-l ignore pe Radu Mazăre. Totodată, mulți dintre seniorii PSD nu-l mai tolerează pe Mazăre, notează știripesurse.ro. De altfel, episodul iscat de Mazăre la Tulcea, în care edilul s-a luat de gât cu Ponta se pare că îl va costa pe șeful administrației din Constanța, urmând ca el să fie atacat în interiorul PSD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile 24 Aug, 2014 02:19 Mazăre aduce mari deservicii PSD-ului..Alegătorii nu vor mai vota PSD din cauza lui Mazăre si a clicii acestuia.Toti membrii de partid seriosi au plecat sau au fost înlăturați.Eliminati-l pe Mazăre pana nu e prea târziu.