Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:35 22 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașini abandonate pe domeniul public din Constanța, ridicate în ultimele zile. În ce zone au fost găsite mașinile (galerie foto)

ro

09 Jul, 2019 10:31 646 Marime text
Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța continuă acțiunea de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al orașului. 

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în perioada 01- 04 iulie 2019, polițistii locali cu atribuții în domeniul fluenței și sigurantei rutiere pe drumurile publice au derulat activități specifice de eliberare a domeniului public ocupat în mod nelegal de către 10 autovehicule care au fost declarate abandonate de către autorități după îndeplinirea procedurii legale și au fost ridicate din următoarele locații din municipiul Constanța:  Str.Alexandru cel Bun, Str.Flămânda, Str.Suceava, Str.Alexandru Șerbănescu, Str.Munteniei. Str.Luminișului, Str.Curcubeului, Str.Dumbrava Roșie, Str.I.G Duca și Str.Topolog.

De asemenea, oamenii legii au ridicat și 8 autovehicul care a fost declarate  fără stăpân și care staționau  pe domeniul public de pe Str.Dobrogeanu Gherea, Aleea Capidava, Aleea Panselei, Bdul Tomis, Bdul I.C Brătianu, Bdul Mamaia, Bdul Aurel Vlaicu și Str.Ion Lahovari.

Cele 18 autoturisme au fost depozitate într-un loc special amenajat de către administratorul drumului public

„Activități similare se vor  derula în mod constant, în  conformitate cu prevederile  Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale” - au mai transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Sursa foto: Poliția Locală Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii